Skip to main content

Boxsprings gemaakt van alleen plantaardige natuurlijke materialen!

Inmiddels zijn we allemaal wel bekend met de boxsprings in al zijn vormen, kleuren, kwaliteiten en prijsklassen. Ook het fenomeen “natuurlijk” komt geregeld voorbij. Echter zijn veruit de meeste hiervan ook voorzien van dierlijke materialen. Niet de Ecolife bedden uit Zweden; die zijn alleen voorzien van plantaardige materialen.

Respect voor onze planeet, mens, dier en het milieu

Alle Ecolife bedden zijn met de handgemaakt in Zweden door vakmensen uit Valskog en zijn een rijkdom van de natuur. Deze Zweedse fabrikant heeft respect voor onze planeet, mens, dier en het milieu. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke en hernieuwbare materialen. Ecolife gebruikt geen dierlijke materialen in de bedden zoals wol en paardenhaar. Ook gebruiken zij geen plastic, chemische en synthetische toevoegingen. De natuurlijke materialen die Ecolife gebruikt voor hun bedden zijn biologische bamboe, biologische katoen en sisal van de agave plant. Deze materialen zijn gekozen om een ​​comfortabele, koele slaap te bieden met een zacht, comfortabel gevoel op de huid. Agave staat bekend als een sterke en goed geventileerde vezel. Bamboe is antibacterieel en hypoallergeen. Dit verkleint de kans op huisstofmijt en zorgt voor een aangename temperatuur tijdens uw slaap.

Jarenlange kennis met innovatieve technologieën

Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kun je heerlijk rustig slapen Deze beddenmakers hebben kennis van de branche die ze van generatie op generatie hebben geërfd. De geheimen van de oude traditie gecombineerd met de technologieën van de nieuwe tijd en een enorme passie voor het vak maakt Ecolife trots om te zeggen: we weten hoe we een bed moeten maken!

De Scandinaviërs gebruiken Zweeds grenen voor de frames, zodat het robuust is en je een lange garantie op het frame hebt. Alle materialen zijn met grote zorg geselecteerd om bedden van de hoogste kwaliteit te leveren en elk bed wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd.

Bedden van de hoogste kwaliteit

Het doel van Ecolife is om bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden, gemaakt van de beste natuurlijke materialen met een tijdloos en klassiek design. Maar het allerbelangrijkste is dat Ecolife ernaar streeft om de klanten echt een goede nachtrust te bezorgen. De boxsprings van Ecolife zijn handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom van de natuur. Je zou dan ook kunnen stellen dat de waarde die Ecolife biedt meer is dan dat je hiervoor betaald. Je hebt al een 2-pers. boxspring voor minder dan € 5.000,– en elektrisch verstelbaar is Ecolife al leverbaar vanaf € 6.000,–. Deze prijzen kunnen uiteraard verder oplopen door upgrades in boxsprings, matrassen, toppers en hoofdborden. Qua ligcomfort, materialen en duurzaamheid zijn deze boxsprings te vergelijken met bijvoorbeeld Hästens en V-spring echter voor veel realistischere prijzen. Laat je verrassen door de samenstellingen, stoffen, ligcomfort en uitstraling en ervaar hoe natuurlijk comfort ligt.

Maak een afspraak

Weet je al wat je zoekt of ben je je nog aan het oriënteren? In beide gevallen is het goed om de tijd te nemen om na te gaan wat het best bij jou past. Dat kan ook door een afspraak in te plannen met Sandra of Stijn. Met wat vragen helpen we je graag op weg.

Slaapstudio Stijn - Afspraak maken bed

Afspraak voor een bed

Slaapstudio Stijn - Afspraak maken matras

Afspraak voor een matras

Slaapstudio Stijn - Afspraak maken hoofdkussen

Afspraak voor een hoofdkussen

Slaapstudio Stijn - Afspraak maken bedtextiel

Afspraak voor bedtextiel

Slaapstudio Stijn
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.