Afspraak maken

De afgelopen tijd zijn we steeds meer gewend geraakt aan het maken van een afspraak wanneer je naar een winkel gaat. Bij de ene winkel werkt het totaal niet, omdat die het moet hebben van een groter aantal klanten, en bij de andere werkt het perfect. Inmiddels zijn de winkels weer normaal open maar worden er nog afspraken gemaakt?

 Bij een beddenspeciaalzaak was het in het verleden, hetzelfde als bij de meeste andere winkels, heel normaal om daar op de bonnefooi naar toe te gaan. Toch is een bed kopen niet iets wat je dagelijks doet en waar je, ondanks dat je er elke dag op slaapt, vaak niet van alle ontwikkelingen en mogelijkheden op de hoogte bent.

Natuurlijk was het al mogelijk om een afspraak te maken maar omdat er ook klanten binnen lopen die géén afspraak maken, was het vaak moeilijk om die afspraak ook voor 100% te garanderen. Echter bij keuken- en badkamerzaken is het al lange tijd gebruikelijk om een afspraak te maken omdat men weet dat je hier niet binnen een uur buiten staat.

Bij een bed geldt echter hetzelfde en het valt ook onder de categorie spullen die je voor een langere tijd aanschaft en daarnaast het meest intensief gebruikt in huis!

Als je goed nagaat is het eigenlijk raar dat wanneer je een beddenspeciaalzaak bezoekt je géén afspraak maakt. Je loopt het risico dat het druk is en je niet geholpen wordt. Daarnaast weet je niet of er een beddenspecialist is die tijd voor jou heeft. Tevens is er ook nog een grote kans dat er meer klanten zijn die eigenlijk ook geadviseerd willen worden waardoor de aandacht van zowel de klant als verkoper vertroebelt. Dit is voor beide partijen niet prettig en zorgt ervoor dat de aandacht er niet voor de volle 100% er is.

Om ervoor te zorgen dat je alle tijd neemt en krijgt is het het beste om een afspraak te maken met een beddenspecialist. Dit kan telefonisch of per mail. Er zijn ook veel beddenzaken waarbij je een afspraak kunt boeken via de site. Daar kun je de voorkeur  aangeven op welke dag en tijdstip de afspraak gewenst is. Daarnaast hebben sommige websites ook de mogelijkheid om aan te geven wat voor bed je nu hebt en waar wellicht de voorkeur naar uitgaat. Door deze voorbereiding ligt er een goede basis voor een persoonlijk advies naar het bed wat het best bij jou past. Schroom niet om een afspraak te maken. Het verplicht tot niks en je bent verzekerd van de volle 100% aandacht. Voor straks alvast een prettige nachtrust gewenst!

Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur open. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bij voorkeur op afspraak.

N.B. Showroom wordt verbouwd van 23 t/m 27 november. We adviseren een afspraak te maken.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken