Skip to main content
 

Al 25 jaar staan onze klanten energiek op

 

Al 25 jaar beginnen onze klanten uitgerust aan hun dag

 

Al 25 jaar gaan onze klanten geconcentreerd aan de slag

25 jarig jubileum Slaapstudio Stijn

We zijn ontzettend blij en trots op ons 25 jarig jubileum. Een mijlpaal die aantoont dat onze klanten het erg waarderen dat wij er al 25 jaar op toezien dat zij hun slaap pakken! Erg bedankt voor jullie vertrouwen in onze manier van werken.

Persoonlijke aandacht

Dit vertrouwen is een reden geweest om onze slaapstudio zo in te richten dat we in alle rust jouw wensen kunnen bespreken. Nieuwsgierig geworden? Plan direct via onze website een afspraak of bel met 040 284 00 13.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

2021

Luxe ontvangstplekken

Op twee plaatsen in de showroom hebben we luxe ontvangstplekken gerealiseerd. Daarnaast hebben we de bedtexielkast aangepast, het plafond vernieuwd en compleet nieuwe ledverlichting geïnstalleerd.

Duurzaam ondernemen

1997

Verpakkingsmateriaal

Wij nemen al ons verpakkingsmateriaal mee terug en dit wordt vervolgens gescheiden en verantwoord afgevoerd.

2002

Oude matrassen

Oude matrassen worden hergebruikt of gerecycled via Retourmatras.

2010

Ledverlichting

Wij gebruiken alleen nog maar ledverlichting.

2016

Linatura matrassen

Wij verkopen handgemaakte Linatura matrassen uit België met hoofdzakelijk natuurlijke materialen.

2018

Zonnepanelen

Al onze energie wordt opgewekt middels zonnepanelen.

2019

Donsdekbedden en donskussens

Wij zamelen donsdekbedden en donskussens in voor recycling, zie donsretour.nl.

2020

Isolatie

Onze wanden en plafonds zijn extra geïsoleerd.

2021

2-traps verlichting

Wij werken met een 2-traps verlichting: verlichting bij binnenkomst is altijd aan (±200m²) en het ander deel (±400m²) gaat aan zodra de klant in de winkel is.

2022

Ecolife

Wij verkopen ook natuurlijke matrassen en boxsprings van het Zweedse merk Ecolife met alleen plantaardige grondstoffen.

Wat is jouw slaapoplossing?

Met de buttons hiernaast kun je eenvoudig jouw afspraak inplannen voor een bed, matras, hoofdkussen of voor bedtextiel. Als je succesvol een afspraak inplant, krijg je een bevestiging én een aantal vragen per e-mail toegestuurd. Met die vragen willen we je alvast op weg helpen. Zodat je bij ons in de winkel gemakkelijker keuzes kunt maken die passen bij jouw perfecte slaapoplossing.

Slaapstudio Stijn - Slaapadvies bed

Afspraak voor een bed

Slaapstudio Stijn - Slaapadvies matras

Afspraak voor een matras

Slaapstudio Stijn - Fijn passende hoeslakens

Afspraak voor een hoofdkussen

Slaapstudio Stijn - Slaapadvies bedtextiel

Afspraak voor bedtextiel

Wat klanten over ons vertellen

Beste winkel ooit

Geweldige service en bereikbaarheid. Top service.
- Someren

Geweldig

Na ruim 30 jaar een waterbed te hebben gehad,waren we toe aan een nieuw bed. Op advies van Stijns slaapstudio hebben wij bij hen een ander bed gekocht:een elektrisch verstelbaar bed dat het dichtst bij een waterbed in de buurt zou komen. Bij de verkoop werd aangegeven dat het wennen aan het nieuwe bed wel 2 weken zou kunnen duren. We hebben echter vanaf de eerste nacht goed geslapen op dit bed. Stijn's slaapstudio heeft ons geweldig geadviseerd en heeft altijd een super goede service!
- Nuenen

Fantastische service,klantvriendelijk en klantgericht.

Na de verhuizing heeft de verhuizer ons bed niet goed gemonteerd. Hij heeft de verkeerde schroeven eruit gedraaid en daarom kom het bed niet meer vastgezet worden. En, de schroeven waren natuurlijk nergens te vinden. Één telefoontje naar Stijn slaaphouding en de volgende middag stond Stijn al op de stoep en heeft ( kosteloos) ons bed weer gerepareerd. Fantastische service!!!!
- Helmond

Service

Bij onze nieuw gekochte toppers is het een en ander fout gegaan. Niets was Stijn teveel, het werd steeds weer keurig en kosteloos opgelost. We hebben ‘n service gehad, waar je U tegen zegt. Hier zou menigeen van kunnen leren. Ik kan iedereen Slaapstudio aanbevelen.
- Son en Breugel

Geweldige service

Ook nu na vele jaren weer besloten om mijn nieuwe bed bij Stijn in Nuenen te bestellen. Na goed overleg met Sandra besloten om een matras te nemen waarvan we dachten dat dit aan mijn wensen zou voldoen. Helaas na een paar weken besloot ik toch dat het slapen een beetje tegen viel, en heb daarom een telefoontje gepleegd. Wat fijn! er werd serieus omgegaan met mijn vragen, en Stijn zei dat een ander matras de problemen zou kunnen oplossen. Dus een nieuw matras werd besteld, en deze week omgeruild! Super...gratis ...geen extra kosten....! Dus een lekker kopje koffie met een heerlijk chocolaatje hadden de mannen wel verdiend toch? En slapen.....als een roosje...heerlijk! Dank je wel Stijn .
- Helmond
157 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

De reviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Slaapstudio Stijn
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.