Skip to main content
 

Al 25 jaar staan onze klanten energiek op

 

Al 25 jaar beginnen onze klanten uitgerust aan hun dag

 

Al 25 jaar gaan onze klanten geconcentreerd aan de slag

25 jarig jubileum Slaapstudio Stijn

We zijn ontzettend blij en trots op ons 25 jarig jubileum. Een mijlpaal die aantoont dat onze klanten het erg waarderen dat wij er al 25 jaar op toezien dat zij hun slaap pakken! Erg bedankt voor jullie vertrouwen in onze manier van werken.

Persoonlijke aandacht

Dit vertrouwen is een reden geweest om onze slaapstudio zo in te richten dat we in alle rust jouw wensen kunnen bespreken. Nieuwsgierig geworden? Plan direct via onze website een afspraak of bel met 040 284 00 13.

Stijn over 25 jaar Slaapstudio Stijn

“Zorg dat je erbij woont, jongen.” Dat was de tip die Stijn van Bree meekreeg van zijn vader en moeder, toen hij ruim 25 jaar geleden op zoek was naar een geschikte locatie voor zijn beddenzaak. Hij liet zijn oog vallen op een pand aan de Opwettenseweg 81 en op 1 november 1997 zag de slaapspeciaalzaak het eerste levenslicht: Slaapstudio Stijn was geboren. In diverse kranten en in tijdschrift Frits verscheen dit artikel over het 25-jarig bestaan van Slaapstudio Stijn. Wil je het hele artikel lezen? Klik dan op de knop hieronder.

Meer over 25 jaar Slaapstudio Stijn

“Het liefste hebben we iemand die binnenkomt voor een goed bed, punt”

Stijn over het 25-jarig bestaan van Slaapstudio Stijn

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

2021

Luxe ontvangstplekken

Op twee plaatsen in de showroom hebben we luxe ontvangstplekken gerealiseerd. Daarnaast hebben we de bedtexielkast aangepast, het plafond vernieuwd en compleet nieuwe ledverlichting geïnstalleerd.

Slaapstudio Stijn in 1997
Slaapstudio Stijn in 2005
Slaapstudio Stijn in 2011

Duurzaam ondernemen

1997

Verpakkingsmateriaal

Wij nemen al ons verpakkingsmateriaal mee terug en dit wordt vervolgens gescheiden en verantwoord afgevoerd.

2002

Oude matrassen

Oude matrassen worden hergebruikt of gerecycled via Retourmatras.

2010

Ledverlichting

Wij gebruiken alleen nog maar ledverlichting.

2016

Linatura matrassen

Wij verkopen handgemaakte Linatura matrassen uit België met hoofdzakelijk natuurlijke materialen.

2018

Zonnepanelen

Al onze energie wordt opgewekt middels zonnepanelen.

2019

Donsdekbedden en donskussens

Wij zamelen donsdekbedden en donskussens in voor recycling, zie donsretour.nl.

2020

Isolatie

Onze wanden en plafonds zijn extra geïsoleerd.

2021

2-traps verlichting

Wij werken met een 2-traps verlichting: verlichting bij binnenkomst is altijd aan (±200m²) en het ander deel (±400m²) gaat aan zodra de klant in de winkel is.

2022

Ecolife

Wij verkopen ook natuurlijke matrassen en boxsprings van het Zweedse merk Ecolife met alleen plantaardige grondstoffen.

Wat is jouw slaapoplossing?

Met de buttons hiernaast kun je eenvoudig jouw afspraak inplannen voor een bed, matras, hoofdkussen of voor bedtextiel. Als je succesvol een afspraak inplant, krijg je een bevestiging én een aantal vragen per e-mail toegestuurd. Met die vragen willen we je alvast op weg helpen. Zodat je bij ons in de winkel gemakkelijker keuzes kunt maken die passen bij jouw perfecte slaapoplossing.

Slaapstudio Stijn - Slaapadvies bed

Afspraak voor een bed

Slaapstudio Stijn - Slaapadvies matras

Afspraak voor een matras

Slaapstudio Stijn - Fijn passende hoeslakens

Afspraak voor een hoofdkussen

Slaapstudio Stijn - Slaapadvies bedtextiel

Afspraak voor bedtextiel

Wat klanten over ons vertellen

Geweldig bedrijf, perfecte behandeling

Door een probleem met een eerdere aankoop (hier was absoluut geen schuld bij Stijn) zijn we teruggegaan en hebben andere matrassen gekocht tegen een heel aantrekkelijke korting door Stijn geregeld. Wij komen uit Weert maar voor deze behandeling en service gaan we heel graag naar Nuenen. Nogmaals hartelijk dank Stijn voor de superfijne afhandeling. Groetjes Edward en Youandi
- WEERT

Super tevreden, 100% service... in 1 woord TOP!!!

We zijn in de winkel ontzettend fijn geholpen en hebben goed advies gekregen. De levering en opbouw van ons waterbed ging geheel volgens plan en met professionele zorg. Toen ze klaar waren bleek dat de hoes (tijk) van de matrassen licht vervuild was, er werd een schoonmaak-spray uit de bus gehaald en de plekken werden daarmee behandeld. Een dag later kregen we een mail met de vraag of dit geholpen had, maar helaas was dat niet het geval. Precies een week na de levering van het bed is de hoes vervangen voor een nieuwe... Al met al, alleen maar positief !!!
- Venray

Vriendelijk en vakkundig geadviseerd met een prima eindresultaat.

Mijn aanschaf verliep in twee fasen: eerst een matras, enkele maanden later ook nog een topmatras. Beide keren ben ik uitstekend geadviseerd. Nu lig ik met mijn problematische rug heerlijk en slaap ik zowaar hele nachten door. Voor mij een enorme luxe.
- Son en Breugel

Goede service

De afstandsbediening van mijn verstelbare lattenbodem werkte niet meer en mijn bed stond omhoog. Na gebeld te hebben is Stijn direct gekomen om het op te lossen. Wat een service!!
- Stiphout

Na 1 maand in gebruik, slapen we erg goed en ziet er prachtig uit

Na een maand slapen zijn we erg tevreden. Tijdens de aankoopfase was er een klein misverstand, maar bleek een miscommunicatie waarbij we zelf ook niet duidelijk waren. Daarna ging het erg soepel en duidelijk. De levering ging conform de afspraken en de plaatsing ging erg soepel. Men denkt mee, want op de poten van het bed werden vilt geplakt om de laminaat vloer te beschermen. Vwb de rekening werd niet het onderste uit de kan gevraagd door naar beneden af te ronden. Na 1 maand zijn we erg tevreden over de aankoop en ook het slapen gaat erg goed. Samenvattend zijn we erg tevreden. Fam. Bevers
- Mierlo
167 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

De reviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Slaapstudio Stijn
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.