Skip to main content

Volle borst vooruit

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe kansen.
Er zijn weer tal van voornemens gemaakt die ervoor moeten gaan zorgen dat je nog beter het jaar door komt. Daarnaast heb je daardoor weer een extra motivatie en dat stimuleert lichaam en geest. Doelen zorgen ervoor dat je ergens naar toe werkt en zodra zo’n doel bereikt is, geeft dat vaak een heel prettig en aangenaam gevoel. Vervolgens is het dan ook belangrijk om meteen weer een nieuw doel te stellen zodat je getriggerd en gemotiveerd blijft om daar weer naar toe te werken.

Één van die doelen zou dan ook kunnen zijn dat je beter wilt slapen en/of al op de planning hebt staan om een nieuw bed te kopen. Een investering waar menigeen behoorlijk moeite mee heeft omdat je eigenlijk heel goed weet dat een goed bed erg belangrijk is maar aan de andere kant heb je nog zoveel andere wensen. Je koopt tenslotte veel liever iets waar je fan van bent of iets wat bestemd is voor jouw hobby of toch die leuke auto of nog liever die verre reis die je al tijden wilde maken.

Die laatste “investeringen” zijn emotionele aankopen die je graag doet omdat je dat zo fijn en/of zo mooi vindt. Een bed daartegenover is meer een rationele aankoop omdat je weet dat je het nodig hebt maar dit wordt veel makkelijker uitgesteld. Over een rationele aankoop denk je langer na terwijl de emotionele aankoop doe je vaak in een oogwenk. Die wasmachine of televisie moet meteen vervangen worden als die stuk is terwijl het bed nog wel even op zich kan laten wachten. Oké, die ligt niet meer top, en ja die is al behoorlijk oud, maar het kan nog wel even. Voordat je het weet ben je alweer maanden of jaren verder en is inmiddels de rug, heup, schouder of nek behoorlijk gaan zeuren waardoor je met pijn wakker wordt. Gelukkig gaat dit bij de meeste na een paar minuten weg maar bij sommige blijft dit uren duren of nog erger; het probleem blijft de hele dag bestaan!

Vraag jezelf dan eens af wat je de laatste tijd gekocht hebt wat je eigenlijk niet echt nodig hebt. Ga vervolgens eens na wat een goed bed voor jou kan betekenen. Iets wat je dagelijks gebruikt en waar je gemiddeld wel 6, 7 of misschien wel 8 uur op doorbrengt. Is er eigenlijk wel iets in huis wat zo lang en zo intensief gebruikt wordt als een bed? Waarschijnlijk niet.

Maak dan ook niet de “fout” om zomaar een nieuw bed te kopen maar laat je goed adviseren door een bedden- of slaapspecialist. Hij of zij zit al jaren in het vak en kunnen, met de informatie die jij geeft, vaak een op maat gemaakt advies geven. Zij luisteren naar de wensen en eisen, die jij stelt, met betrekking tot de slaapwensen en waar de specialist rekening mee gaat houden.

Je zult verbaasd staan hoe waardevol die info is en wat daardoor het advies is. Laat je vrijblijvend adviseren en maak een afspraak om zeker te zijn dat er voldoende tijd in dat gesprek geïnvesteerd wordt. Het verplicht tot niks maar je weet precies waar je aan toe bent. Succes met de planning.

Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.