Maak hier je afspraak

Wil je graag een persoonlijk adviesgesprek met Stijn of Sandra voor de aankoop van een bed, maak dan een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt dit rechtstreeks doen maar ook naar aanleiding van het beantwoorden van enkele vragen. De uitkomst van die vragen geeft ons beide informatie die erg nuttig is bij het adviesgesprek. Je krijgt een bevestigingsmail en deze mail geeft tevens de mogelijkheid om op een later tijdstip alsnog het formulier (verder) in te vullen. Dit is dus een keuze maar we zullen die vragen ook in de winkel stellen. Je kunt het natuurlijk ook voor jezelf opschrijven.

Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Momenteel gesloten t/m 9 februari 2021. Normaal heeft Slaapstudio Stijn ruime openingstijden en is vijf dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht tussen 09.30 en 17.30 uur.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Voor een afspraak thuis kun je altijd bellen, appen of mailen. Klik op onderstaande button voor een afspraak in de winkel na 9 februari 2021.

Afspraak maken