Meer uit je dag halen

Onafhankelijk advies

Door het steeds groeiend aanbod van bedden is het voor consumenten nagenoeg onmogelijk om correct te beoordelen welke slaapoplossingen het best past bij zijn of haar situatie. Dankzij de persoonlijke werkwijze van onze slaapspecialisten weten wij welk type bed het beste bijdraagt aan je nachtrust. Doordat wij niet gebonden zijn aan merken of inkooporganisaties, kunnen wij met onze jarenlange ervaring goed beoordelen welke slaapoplossing het beste past bij jouw situatie.

Bella Donna

De meest perfect passende jersey hoeslaken. Tweedraads getwijnde stretch hoeslaken zowel in de lengte als breedte. Uniek in zijn soort. Ook leverbaar voor splittoppers en extra dikke matrassen.

Silvana Support

De originele neksteunkussens met de bekende gezichtjes. Verkrijgbaar in 6 hardheden met ieder zijn eigen naam en kleur. Al meer dan 30 jaar marktleider in Nederland.

Silvana

Goed ondersteunende hervulbare en wasbare hoofdkussens. Diverse uitvoeringen en diktes. Anti-allergisch en de meeste voorzien van een extra schouderzone voor extra neksteun.

Slaapstudio Stijn - Silvana

Essenza

Ruime collectie 100% katoenen dekbedovertrekken die telkens aangepast worden aan de seizoenen. Daardoor altijd ruime keuzes in kleuren, dessins, en maten. Bijna alles op voorraad!

Marc O'Polo

Traditionele dekbedovertrekken met een eigentijds design. Een iets klassiekere inslag maar wel altijd fijne kwaliteit. Van oudsher een merk waar je lang van kunt genieten!

Flamant

Stijlvolle en elegante dekbedovertrekken van uitzonderlijke kwaliteit. Meestal strakke dessins met kleine subtiele details. Je raakt hier nooit op uitgekeken en blijft lang mooi liggen.

Slaapstudio Stijn - Flamant

House in Style

Eigentijdse en frisse collectie dekbedovertrekken van katoen. Door gebruik te maken van linnen ligt het fris. Tevens krijgt het daardoor een nonchalante uitstraling.

Slaapstudio Stijn - House in Style

Fischbacher

Dekbedovertrekken en hoeslakens uit Zwitserland. Gemaakt van zeer hoogwaardig katoen van zowel jersey, percal als satijn-katoen. Vele tijdloze dessins waar je jarenlang plezier van hebt!

Slaapstudio Stijn - Fischbacher

Kayori

Dekbedovertrekken van overwegend natuurlijke materialen. Er wordt hierbij echt gekeken naar verantwoorde processen. Ook goede doelen worden door Kayori ondersteund.

Dommelin

Katoenen hoeslakens en dekbedovertrekken van percal of satijn. Alle maten leverbaar door middel van een eigen confectie-atelier! Nederlandse makelij en in velen kleuren leverbaar.

Smartsleeve

Problemen met warmte tijdens het slapen en je hebt het gevoel dat dit van het matras komt? Kies dan voor de best ventilerende 3-D matrasbeschermers van Smartsleeve. Geschikt voor elke type matras.

Slaapstudio Stijn - Smartsleeve

Jonk

Persoonlijk samen te stellen donsen (partner)dekbedden met tevredenheidsgarantie. Ook goed ondersteunende natuurlatex talalay-latex hoofdkussens al of niet met dons!

Slaapstudio Stijn - Jonk

Cassenz

Dekbedden en hoofdkussens van voornamelijk natuurlijke materialen. Wij gebruiken hoofdzakelijk de natuurharen dekbedden. Ook verkrijgbaar in anti-allergisch en wasbaar.

Kuiper & Kalkman

100% zijden dekbedden van de rupsen van de moerbeiboom. Ook dekbedovertrekken en kussenslopen (blijven de haren beter door zitten!).  Perfect gevormd en vochtregulerend.

Slaapstudio Stijn - Kuiper&Kalkman
Slaapstudio Stijn - Bedtextiel
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is vijf dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht tussen 09.30 en 17.30 uur.

Contact

 info@slaapstudiostijn.nl
 040 284 00 13
 06 128 45 210 (Alléén WhatsApp)

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Wij kunnen op zondag en maandag ook tijd voor je maken. Neem even contact op om een afspraak te plannen. We zien je bij voorkeur overdag; 's avonds ligt bijna elk bed lekker!