Skip to main content
 

Goede morgen!

Onafhankelijk advies

Door het steeds groeiend aanbod van bedden is het voor consumenten nagenoeg onmogelijk om correct te beoordelen welke slaapoplossingen het best past bij zijn of haar situatie. Dankzij de persoonlijke werkwijze van onze slaapspecialisten weten wij welk type bed het beste bijdraagt aan je nachtrust. Doordat wij niet gebonden zijn aan merken of inkooporganisaties, kunnen wij met onze jarenlange ervaring goed beoordelen welke slaapoplossing het beste past bij jouw situatie.

Bella Donna

De meest perfect passende jersey hoeslaken. Tweedraads getwijnde stretch hoeslaken zowel in de lengte als breedte. Uniek in zijn soort. Ook leverbaar voor splittoppers en extra dikke matrassen.

Slaapstudio Stijn Bella Donna
Slaapstudio Stijn - Bella Donna bedtextiel

Beddinghouse

Beddinghouse-collecties vinden hun grondslag in inspirerende verhalen van alledag en de laatste trends op het gebied van mode en interieur. De collecties onderscheiden zich duidelijk van elkaar en hebben elke trendvolger wel iets te bieden. Alle Beddinghouse-producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen van een hoogwaardige kwaliteit.

Slaapstudio Stijn - Bedding House
Slaapstudio Stijn - Bedtextiel

Silvana Support

De originele neksteunkussens met de bekende gezichtjes. Verkrijgbaar in 6 hardheden met ieder zijn eigen naam en kleur. Al meer dan 30 jaar marktleider in Nederland.

Slaapstudio Stijn

Silvana

Goed ondersteunende hervulbare en wasbare hoofdkussens. Diverse uitvoeringen en diktes. Anti-allergisch en de meeste voorzien van een extra schouderzone voor extra neksteun.

Slaapstudio Stijn Silvana
Slaapstudio Stijn - Silvana

Essenza

Ruime collectie 100% katoenen dekbedovertrekken die telkens aangepast worden aan de seizoenen. Daardoor altijd ruime keuzes in kleuren, dessins, en maten. Bijna alles op voorraad!

Slaapstudio Stijn Essenza
Slaapstudio Stijn - Bedtexteiel Essenza

Marc O'Polo

Traditionele dekbedovertrekken met een eigentijds design. Een iets klassiekere inslag maar wel altijd fijne kwaliteit. Van oudsher een merk waar je lang van kunt genieten!

Slaapstudio Stijn Marc O'Polo
Slaapstudio Stijn - Bedtexteiel Marc O'Polo

Fissaggio

Dekbedovertrekken met de look en feel van luxe hotellinnen. Gemaakt van de beste materialen en met een eigentijdse draai gegeven. Dit bedtextiel past in elk interieur. Geniet dagelijks van comfort en luxe met Fissaggio dekbedovertrekken!

Slaapstudio Stijn - Fissaggio
Slaapstudio Stijn - Fissagio

Fischbacher

Dekbedovertrekken en hoeslakens uit Zwitserland. Gemaakt van zeer hoogwaardig katoen van zowel jersey, percal als satijn-katoen. Vele tijdloze dessins waar je jarenlang plezier van hebt!

Slaapstudio Stijn Christian Fischbacher
Slaapstudio Stijn - Fischbacher

Dommelin

Katoenen hoeslakens en dekbedovertrekken van percal of satijn. Alle maten leverbaar door middel van een eigen confectie-atelier! Nederlandse makelij en in velen kleuren leverbaar.

Slaapstudio Stijn Dommelin

Smartsleeve

Problemen met warmte tijdens het slapen en je hebt het gevoel dat dit van het matras komt? Kies dan voor de best ventilerende 3-D matrasbeschermers van Smartsleeve. Geschikt voor elke type matras.

Slaapstudio Stijn SmartSleeve
Slaapstudio Stijn - Smartsleeve

Jonk

Persoonlijk samen te stellen donsen (partner)dekbedden met tevredenheidsgarantie. Ook goed ondersteunende natuurlatex talalay-latex hoofdkussens al of niet met dons!

Slaapstudio Stijn Gebroeders Jonk
Slaapstudio Stijn - Jonk

Cassenz

Dekbedden en hoofdkussens van voornamelijk natuurlijke materialen. Wij gebruiken hoofdzakelijk de natuurharen dekbedden. Ook verkrijgbaar in anti-allergisch en wasbaar.

Slaapstudio Stijn Cassenz

Kuiper & Kalkman

100% zijden dekbedden van de rupsen van de moerbeiboom. Ook dekbedovertrekken en kussenslopen (blijven de haren beter door zitten!).  Perfect gevormd en vochtregulerend.

Slaapstudio Stijn Kuiper & Kalkman
Slaapstudio Stijn - Kuiper&Kalkman
Slaapstudio Stijn - Bedtextiel
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.