Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

Echt een goed klantgevoel, top service !

Afgelopen zaterdag wat onhandig de matrassen gekeerd en door een lat van de bodem gezakt, Kreeg direct een nieuwe mee uit een showmodel. Geen twijfels, geen kosten, geen wachten op bestelling,... meteen. Top dus !
- Eindhoven

Service waar je als klant heel blij van wordt!

Door blikseminslag werkte de elektrisch verstelbare bedbodem niet meer. Er was door Stijn enige volharding nodig jegens de fabrikant, maar drie maal is scheepsrecht. Met zijn analyse en aanwijzing kon de fabrikant uiteindelijk de juiste adapter met voeding leveren, en toen was het klusje zo geklaard 🙂
- Eindhoven

Altijd een eerlijk advies en een geweldige service!!

Voor de tweede maal een boxspring gekocht en wederom erg tevreden met het uiteindelijke resultaat! I.v.m. rugklachten moest het oude medium matras van Eastborn vervangen worden voor een hardere variant. Het matras dat we hadden gekozen was toch net niet hard genoeg waardoor we enkele weken later toch hebben gekozen voor een ander merk. Stijn heeft dit keurig opgelost (ook financieel) waardoor we enkele weken later het nieuwe matras hebben gekregen. Sinds een aantal weken slapen we weer helemaal top en zijn de rugklachten sterk afgenomen. Stijn, Sandra en Henny, wederom bedankt voor de superservice!!!
- Nuenen

Topservice!

Ik heb zeer fijne hulp gehad. Mijn aangekocht matras werd netjes op mijn bed gelegd. Daarna heb ik gebeld om te vragen of zij mij ook konden helpen met het beter verstellen van mijn bed. Ik woon alleen en ben 81 jaar, dus kan ik het zelf niet goed. Met z’n twee-en zijn zij een hele tijd bezig geweest en ik mocht hen niets betalen! Wat een persoonlijke service, ben er erg blij mee en slaap weer veilig in mijn bed! Dank jullie wel!
- Nuenen

Top!

Gisteren, op zondag, kwam Stijn ons nieuwe waterbed installeren. Er was bij de leverancier iets mis gegaan, waardoor de afgesproken dag, vrijdag, niet haalbaar was. Omdat wij zelf zaterdag niet konden, besloot Stijn om op zondag te komen. Moederdag, ook nog eens. Wij hebben vannacht weer heerlijk geslapen. Service is écht top. Maar dat wisten we al!
- Helmond
63 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is vijf dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden.

Aangepaste openingstijden
Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Wij kunnen op zondag en maandag ook tijd voor je maken. Neem even contact op om een afspraak te plannen. We zien je bij voorkeur overdag; 's avonds ligt bijna elk bed lekker!