Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

Goed advies en perfecte service!

Stijn heeft ons vanaf het begin van objectief en deskundig advies gezien en neemt hier alle tijd voor! Hierdoor hebben wij een bed gevonden wat perfect bij onze wensen past en zelfs bezorging en installatie in Amsterdam was geen probleem. Kortom, aan iedereen aan te raden!
- Amsterdam

Fantastisch

Mijn Nieuwe Matras! Ik vlei me op je neer en krijg een zacht ontvangst ik voel me geborgen en gedragen je leidt me door de nacht en je geeft me nieuwe kracht ik ben helemaal in mijn sas met mijn nieuwe matras!
- Eindhoven

Goede snelle uitmuntende service.

Bellen en je wordt vriendelijk te woord gestaan.. Snel een afspraak gemaakt en de service is uitstekend. Aanrader 1e klas!
- EINDHOVEN

Topklasse in alle facetten.

Vanaf het eerste gesprek tot en met het plaatsen van het nieuwe bed straalde Slaapstudio Stijn vertrouwen en klasse uit. Geen moeite was teveel om voor ons het meest geschikte matras te vinden en dat niet alleen er werd zeer goed meegedacht in alle zaken betreffende de aanschaf van onze nieuwe boxspring. Het nieuwe bed werd bij levering keurig geïnstalleerd en het oude bed werd als vanzelfsprekend meegenomen. Dit alles op een ontspannen manier en in een prima sfeer. Wat een vakkennis en vriendelijkheid stralen Stijn en zijn vrouw uit. We slapen heerlijk. Slaapstudio Stijn is voor ons de top!
- Nuenen

Topservice!

Na 3 jaar nog altijd geweldige snelle goede service! Aanrader (en voorbeeld) voor iedereen die lekker wil slapen.
- Deurne
127 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur open. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bij voorkeur op afspraak.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken