Skip to main content
 

Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

2021

Luxe ontvangstplekken

Op twee plaatsen in de showroom hebben we luxe ontvangstplekken gerealiseerd. Daarnaast hebben we de bedtexielkast aangepast, het plafond vernieuwd en compleet nieuwe ledverlichting geïnstalleerd.

Duurzaam ondernemen

1997

Verpakkingsmateriaal

Wij nemen al ons verpakkingsmateriaal mee terug en dit wordt vervolgens gescheiden en verantwoord afgevoerd.

2002

Oude matrassen

Oude matrassen worden hergebruikt of gerecycled via Retourmatras.

2010

Ledverlichting

Wij gebruiken alleen nog maar ledverlichting.

2016

Linatura matrassen

Wij verkopen handgemaakte Linatura matrassen uit België met hoofdzakelijk natuurlijke materialen.

2018

Zonnepanelen

Al onze energie wordt opgewekt middels zonnepanelen.

2019

Donsdekbedden en donskussens

Wij zamelen donsdekbedden en donskussens in voor recycling, zie donsretour.nl.

2020

Isolatie

Onze wanden en plafonds zijn extra geïsoleerd.

2021

2-traps verlichting

Wij werken met een 2-traps verlichting: verlichting bij binnenkomst is altijd aan (±200m²) en het ander deel (±400m²) gaat aan zodra de klant in de winkel is.

2022

Ecolife

Wij verkopen ook natuurlijke matrassen en boxsprings van het Zweedse merk Ecolife met alleen plantaardige grondstoffen.

Fantastische service,klantvriendelijk en klantgericht.

Na de verhuizing heeft de verhuizer ons bed niet goed gemonteerd. Hij heeft de verkeerde schroeven eruit gedraaid en daarom kom het bed niet meer vastgezet worden. En, de schroeven waren natuurlijk nergens te vinden. Één telefoontje naar Stijn slaaphouding en de volgende middag stond Stijn al op de stoep en heeft ( kosteloos) ons bed weer gerepareerd. Fantastische service!!!!
- Helmond

Service

Bij onze nieuw gekochte toppers is het een en ander fout gegaan. Niets was Stijn teveel, het werd steeds weer keurig en kosteloos opgelost. We hebben ‘n service gehad, waar je U tegen zegt. Hier zou menigeen van kunnen leren. Ik kan iedereen Slaapstudio aanbevelen.
- Son en Breugel

Geweldige service

Ook nu na vele jaren weer besloten om mijn nieuwe bed bij Stijn in Nuenen te bestellen. Na goed overleg met Sandra besloten om een matras te nemen waarvan we dachten dat dit aan mijn wensen zou voldoen. Helaas na een paar weken besloot ik toch dat het slapen een beetje tegen viel, en heb daarom een telefoontje gepleegd. Wat fijn! er werd serieus omgegaan met mijn vragen, en Stijn zei dat een ander matras de problemen zou kunnen oplossen. Dus een nieuw matras werd besteld, en deze week omgeruild! Super...gratis ...geen extra kosten....! Dus een lekker kopje koffie met een heerlijk chocolaatje hadden de mannen wel verdiend toch? En slapen.....als een roosje...heerlijk! Dank je wel Stijn .
- Helmond

Geweldige service!!

Na een zeer uitvoerig advies en het uitproberen van meerdere matrassen bij slaapstudio Stijn. Hadden we vol vertrouwen direct onze keuze gemaakt, voor mij als buikslaper de stevige uitvoering en mijn man als rug- zijslaper de soepele versie van 2 prachtige Eastborn matrassen. Na circa 6 weken slapen, op onze nieuwe bedden, kon ik m’n draai nog steeds niet vinden en dacht ik, had ik mijn oude matras nog maar………ik had inmiddels ook een aantal nachten het matras van mijn man uitgeprobeerd en hierop sliep ik prima. Tja……da’s balen dacht ik, ik heb de verkeerde keuze gemaakt….wat nu? Per mail stuurde ik mijn bevinding naar de slaapstudio en vroeg wat de eventuele opties voor mij waren, zelf dacht ik zal wel een topper op mijn matras worden, maar nee hoor, tegen een geringe vergoeding kon men een nieuwe kern voor mijn mantras bestellen. Inmiddels is dit geleverd en slapen we allebei beter dan ooit!! Dank je Stijn voor deze geweldige service!!
- Uden

informele sfeer en een vertrouwd gevoel

Een tijdje terug leek het erop alsof onze topper aan vervanging toe was. Ik heb contact gezocht met SSS en binnen enkele dagen kwam Stijn bij ons langs om te kijken wat er aan de hand was. De topper bleek inderdaad aan vervanging toe. De nieuwe topper is direct besteld en een aantal weken later werd deze geleverd door Stijn. Ik heb geen voet in de winkel gezet en alles is perfect geregeld. Wat een service! Toen wij ons bed kochten bij Stijn was onze ervaring al heel prettig en dit is nog steeds zo. Stijn is erg vriendelijk, kundig, snel en maakt makkelijk contact. Hij wil je niks aansmeren. Geeft gewoon goed en kundig advies zonder opdringerig te zijn. Het geeft een vertrouwd gevoel en dat is heel fijn als je iets aan gaat schaffen waar je een lange periode gebruik van gaat maken.
- Eindhoven
155 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Om ervoor te zorgen dat we scherp blijven, pakken we onze rust van 1 t/m 15 augustus.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.