Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

Fantastische service

Wij hebben enkele maanden geleden onze nieuwe m-line boxspring gekocht. Wat een verademing om niet zomaar losgelaten te worden in de winkel en te merken dat ze tijd voor je maken. We zijn een hele tijd in de winkel geweest en zijn niet opgejaagd. Er werd heel vriendelijk en duidelijk advies gegeven. En we hebben op ons gemak de keuze voor ons nieuwe bed kunnen maken. De levering kon ook in overleg, aangezien nog niet precies bekend was wanneer we de sleutel van ons huis zouden krijgen. Super bedankt voor alle goede service die jullie bieden!
- Nuenen

Zo'n service vind je nergens!

De lekkage van ons waterbed werd dezelfde dag nog gerepareerd! Waar vind je die service nog. Ons nieuwe bed kopen we zeker weer bij Stijn's Slaapstudio!
- Nuenen

Uitstekende service

Twee jaar geleden bij Stijn een elektrisch verstelbaar boxspring combinatie gekocht waar we heel tevreden over zijn. Nu haperde aan een kant de elektrische verstelbare hoogte-instelling. Door Stijn is op zeer korte termijn het motertje vervangen. Geheel kosteloos! Dat noemen wij nog eens service.
- Nuenen

Zeer tevreden over boxspringcombinatie

Ruim 6 maanden geleden hebben we bij Stijn´s Slaapstudio een boxspringcombinatie gekocht met een Matrair talalay-latex Select matras. Matras uit een stuk 180 x 200 cm. We hebben gewacht met het geven van een review, omdat we het nieuwe bed eerst wilde ervaren. Het nieuwe bed bevalt ontzettend goed.. We hebben hiervoor een waterbed gehad, maar de Matrair lucht matras doet hiervoor niet voor onder. Gewoon een geweldig comfortabel bed. We zijn ook zeer te spreken over de wijze waar op we geadviseerd zijn en de tijd die daarvoor werd ingeruimd. We hebben de verschillende type bedden/matrassen kunnen proberen die binnen ons budget lagen, zonder dat er ook maar iets aan ons werd opgedrongen. Zo wil je het hebben als klant. Samenvattend, Fijne advisering, prima klant gevoel met als resultaat een geweldig comfortabel bed.
- Nuenen

Het lek snel gedicht!

Indertijd heb ik mijn waterbed niet bij hen gekocht maar toen er een lek bleek te zijn werd het door SlaapstudioStijn snel en vakkundig gedicht. Dat noem ik nog eens service! Marian Nuenen
- Nuenen
47 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is vijf dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht tussen 09.30 en 17.30 uur.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Wij kunnen op zondag en maandag ook tijd voor je maken. Neem even contact op om een afspraak te plannen. We zien je bij voorkeur overdag; 's avonds ligt bijna elk bed lekker!