Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

met deze kussen slaap ik in een keer door.

ik had al een silvana support kussen, maar die was versleten. ik had nog een nieuwe hoofdkussen liggen (voor mijn man). neem ik die, maar helaas het verschil is wel heel groot. dus een nieuwe gekocht. weer heerlijk geslapen
- nuenen

Nachtrust verbeterd

Na een aantal goedkope matrassen en flink wat rugpijn toch maar eens naar een speciaalzaak gegaan. Het was zeker de moeite en het geld waard!
- Nuenen

Voorteffelijk!

Er waren wat problemen met ons bed waar zelfs de fabrikant niet uit kwam. Stijn heeft zelf een oplossing bedacht en laten uitvoeren die het probleem tot onze volle tevredenheid heeft opgelost. Hulde voor de service, het vakmanschap en het ontzettend plezierige team Sandra/Stijn.
- Woerden

Een spontane maar vooral prettige ervaring bij aanschaf van een boxspring.

Wij kwamen voor een kapotte afstandsbediening van ons bed maar gingen naar huis met een nieuwe boxspring. Ondanks dat we ons al langere tijd aan het oriënteren waren wilde we eerst kijken of we een oplossing konden vinden voor de defecte afstandsbediening. Ook waren wij er nog niet over uit of we weer nieuwe matrassen wilden aanschaffen of een boxspring. Eenmaal in de zaak bij Sandra en Stijn werden we enthousiast van hetgeen we zagen staan aan mogelijkheden m.b.t. een boxspring. Sandra had alle tijd om ons goed, deskundig en met humor te adviseren. Door de vrijblijvende werkwijze raakten wij steeds enthousiaster en besloten we spontaan het een en ander eens wat serieuzer te gaan bekijken en een prijsopgave te vragen. Zowel wij als Sandra hebben hier ruimschoots de tijd voor genomen en uiteindelijk besloten we tot aankoop over te gaan. Het voelde goed, dus waarom niet! Na 3 maanden wachten kwam ons nieuwe bed en vanaf dag één zijn wij enthousiast over de aanschaf. De levering en de plaatsing verliep prima en voorspoedig, ook kregen wij hulp bij het naar beneden brengen van ons oude bed. Na slechts 1 nacht wennen aan het nieuwe matras slapen wij prima en staan wij zonder klachten weer op en dat was voorheen wel het geval. Dit betekent dat het een goed besluit is geweest om een boxspring van HML bedding aan te schaffen, maar ook dat wij goed geadviseerd zijn. Wij zagen na plaatsing dat er een oneffenheid in het matras zat en na een telefoontje is het op dezelfde dag nog hersteld. Een prima service dus. Wij ervaren de samenwerking met Sandra en Stijn als persoonlijk en prettig en zijn blij dat wij daar terecht zijn gekomen. Wij kunnen anderen aanraden daar naar toe te gaan.
- Helmond

Top service

Lekkage waterbed dezelfde dag nog gerepareerd. Wat een service !
- Stiphout
106 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Vanaf 3 maart ben je weer van harte welkom nadat je een afspraak gemaakt hebt. Deze kunnen wij elke dag inplannen tussen 9 en 17 uur mits de afspraak ruim van tevoren gemaakt wordt.

Afspraak maken
Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Voor een afspraak thuis kun je altijd bellen, appen of mailen.

Afspraak maken