Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

Ook na 12 jaar vanmorgen nog een reparatie uitgevoerd. Heeft een dikke 10 verdient.

Ook na 12 jaar heeft meneer Stijn, na een gesprek van gisteren middag, Bij mijn bed toch een reparatie uitgevoerd. Ondanks dat ik zeker niet in de buurt van Nuenen woon. Dit alleen is al heel bijzonder. Ben er ook heel erg blij mee, dat dit toch zo snel kon. Alleen deze klantvriendelijkheid is al op een scala van 0 tot 10 20 punten waard. Slaapstudio Stijn heeft in elk opzicht een goed hart voor zijn klanten. Bij deze wil ik me graag nochmaals bedanken voor de snelle hulp en de goede service. Lieve groeten Sabine Volkertz
- 5525BX Duizel

Heerlijk slapen in luxe

We zijn geweldig geholpen met ons nieuwe bed. Ons oude bed sliepen we al een tijdje niet meer fijn in. Nu wilden we gewoon echt een goed bed wat bij ons pastte. We kozen daarom voor bedden speciaalzaak. Geen spijt gehad, want hier is echte expertise en werden goed begeleid met onze keuze voor complete bed en beddengoed. Niet goedkoop, maar wel een geweldig bed dat alle centen waard is. Geen moment spijt gehad. Kwalitatief perfect matras met mooie boxspring. Kussens mochten geruild worden na proef periode, om perfecte match te hebben bij het bed. Levering was super. Contact verliep goed Ons nieuwe bed maakt het weer fijn om naar bed te mogen.
- Eindhoven

Uniek!!!

Stijn is zorgzaam en accuraat zakenman betreffende raadgeving. Hij geeft een buitengewoon sublieme service, daar kan een ander bedrijf een puntje aan zuigen. Hij blijft correct, reageert snel op je bericht en hij zorgt direct voor een oplossing naar klanttevredenheid. Stijn, langs deze weg nogmaals mijn welgemeende dank, een diepe buiging. Ik heb respect voor je verleende diensten, je krijgt van mij een dikke tien! Langs deze weg wens ik je onwijs veel succes met je zaken!
- HELMOND

Service - Geweldig!

Al jaren vaste klant en altijd naar volle tevredenheid. Na jaren plots een probleem met motor van boxspring. Binnen paar dagen opgelost, ook na 12 jaar gebruik. Fantastisch.
- Nuenen

met deze kussen slaap ik in een keer door.

ik had al een silvana support kussen, maar die was versleten. ik had nog een nieuwe hoofdkussen liggen (voor mijn man). neem ik die, maar helaas het verschil is wel heel groot. dus een nieuwe gekocht. weer heerlijk geslapen
- nuenen
110 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is iedere dag tussen 9 en 17 uur alleen open voor een afspraak.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.

Wij adviseren om vroeg te komen omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken