Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

Sandra en Stijn luisteren naar wat wij willen en adviseren goed.

al veel vaker een bed een kussen of beddengoed gekocht. We komen al jaren bij Sandra en Stijn. Ook nu weer goed geholpen en hebben we een fijn nieuw matras gekocht.
- Nuenen

Echt een super service van Viking en Slaapstudio Stijn

Op 23 oktober 2019 is door Slaapstudio Stijn een boxspring geleverd.Wij waren blij met de zorgvuldige aflevering van de boxspring. Helaas kregen wij in mei 2020 problemen met de boxspring, Na een gedegen onderzoek van Slaapstudio Stijn, heeft Stijn de oorzaak van het probleem gevonden en dit probleem samen met de Fabriek in Zweden opgelost! Dit is echt een super service van Viking en Slaapstudio Stijn!
- Nuenen

Prima voorlichting en service

Ruim 9 jaar geleden kocht ik,na een uitvoerige voorlichting , mijn Matrair matras. Nu ik toch weer een vraag had, over het bedieningssysteem, stonden zij de zelfde avond bij mij thuis, om het eens goed uit te leggen. Is dit service, ja natuurlijk.
- Waalre

Verrassende service

Van de Eastborn matrassen die ik al meer dan 10 jaar had, waren de kernen toe aan vervanging. Slaapstudio Stijn gaf deskundig advies en ze zijn op de fabriek vervangen. Als extra zijn ook de "binnenspiegels" van de tijk vervangen. Dit werd door Eastborn als service gezien. Complimenten voor zowel Slaapstudio Stijn als voor Eastborn. Dank daarvoor. Wij slapen weer heerlijk.
- Deurne

Fijne zaak, fijne mensen en fijne service

Wij wisten niet goed welk zomerdekbed het beste bij ons zou passen. We hebben er 2 kunnen testen en hierdoor uiteindelijk een goede keus kunnen maken. Super fijn en we zijn er heel blij mee.
- Eindhoven
69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Openingstijden vakantieperiode

Week 30
di 21 juli
Gesloten
wo 22 juli
Gesloten
do 23 juli
Gesloten
vr 24 juli
Gesloten
za 25 juli
9.30 - 17.30
Week 31
di 28 juli
Gesloten
wo 29 juli
Gesloten
do 30 juli
9.30 - 17.30
vr 31 juli
9.30 - 17.30
za 1 aug
9.30 - 17.30
Week 32
di 4 aug
Gesloten
wo 5 aug
Gesloten
do 6 aug
9.30 - 17.30
vr 7 aug
9.30 - 17.30
za 8 aug
9.30 - 17.30
Week 33
di 11 aug
Gesloten
wo 12 aug
Gesloten
do 13 aug
9.30 - 17.30
vr 14 aug
9.30 - 17.30
za 15 aug
9.30 - 17.30
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Ook op zondag en maandag kunnen we tijd voor je maken mits je dit tijdig doorgeeft.

Openingstijden vakantieperiode
Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Wil je zeker weten dat Stijn of Sandra tijd voor jou heeft, maak dan een afspraak.

Afspraak maken