Slaapstudio Stijn

Slaapstudio Stijn levert al meer dan twintig jaar onafhankelijk advies en is niet gebonden aan merken of aan inkooporganisaties. Hierdoor zijn wij beter in staat je persoonlijke slaapoplossing te vinden zodat je je slaap weer kunt pakken.

Onze visie

Het aanbod van de betere beddenleveranciers is groot en zal zich in de breedte blijven ontwikkelen. De behoefte aan onafhankelijk advies bij het vinden van de best passende slaapoplossing neemt daarmee toe.

Onze missie

Ieder mens is uniek, iedereen heeft een eigen pasvorm en slaappatroon. Daarom zetten wij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in bij het kiezen van dé persoonlijke slaapoplossing voor onze klanten.

Onze geschiedenis

1997

Opening

Op 1 november 1997 zag de Slaapstudio het eerste levenslicht. Stijn van Bree begon zijn slaapspeciaalzaak als waterbedspecialist. 120 m² gevuld met softside waterbedden en bedtextiel.

2002

Uitbreiding

De huisstijl aangepast van ecru-rood naar geel-zwart. De winkel uitgebreid naar 550 m² met allerlei soorten kwaliteitsbedden. De nieuwe slogan: Tijd voor kwaliteit.

2005

Slaapgarantie

Introductie van slaapgarantie! Voor het bed dat het beste bij je past. Ook de voorpui verbouwd met een nog vriendelijker entree door een automatische schuifdeur en de ramen extra geïsoleerd.

2010

De winkel in een nieuw jasje

Binnen hebben we nieuwe merkstudio’s gemaakt met ledverlichting. Aan de buitenkant een nieuwe luifel met ledreclame en het hele pand grijs geverfd.

2015

Puntjes op de i

Vloerbedekking in de gehele showroom vernieuwd. Net als de bedtextielkast, de balie en de koffiehoek. We hebben het oude type ledverlichting vervangen door nieuwe leds.

2019

Verfrissing

Verandering van de hele huisstijl doorgevoerd in naam, vorm en kleur met behoud van service en kwaliteit. De matrassenkast is vernieuwd en vergroot naar 50 stuks. En we werken CO2-neutraal door onze zonnepanelen!

Super!!

Snel geholpen door Stijn nadat we de verwarmingsplaat van het waterbed kapot hadden. We konden diezelfde avond weer in een heerlijk warm bed!!!
- Neerkant

Goede service en advies, vriendelijk geholpen!

Bij Stijn slaapstudio is de klant nog echt koning, je krijgt goed advies en men neemt alle tijd voor je. Bij je thuis komen opmeten of het wel past, ook geen probleem. Voor mij de eerste keer dat ik bij Stijn slaapstudio een bed heb gekocht, gewoon goed! Wat wil je nog meer! Dus zoek je een bed, ga naar Stijn, he krijgt geen spijt.
- Eindhoven

Kwaliteit op alle fronten

In zo’n 15 jaar tijd al meerdere malen matrassen gekocht voor onszelf, kinderen en ouders. Altijd uitstekend en vriendelijk geholpen in de winkel en service tot aan huis. Prima zaak.
- Eindhoven

Uitstekend advies

Nadat we jaren geleden een waterbed gekocht te hebben bij Stijn hoefden we nu niet lang na te denken waar we ons nieuwe bed zouden kopen. De goede service die we altijd hebben gehad en het goede advies dat we hebben gekregen heeft er nu ook weer voor gezorgd dat we een heel goed bed hebben gekocht waarin we heerlijk slapen. Wat ook gezegd moet worden is dat de adviseur zeker alle tijd neemt om een bed samen met de klant te zoeken wat echt past bij de behoefte. Echt top !!
- Mariahout

Vriendelijk, goede service, snelle reakties, kennis van zaken

Dit is de 2e keer dat ik een bed heb gekocht hier. Ben erg tevreden over de kwaliteit en service. Bij ons nieuwe elektrisch verstelbaar bed ging heel snel het onderframe kapot. Deze werd meteen dezelfde dag vervangen. Ook ging de topper krullen aan het hoofdeind. Nadat ik een mail had verstuurd, kreeg ik ook gelijk dezelfde dag een antwoord met een oplossing. Heel fijn.
- Helmond
42 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is vijf dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht tussen 09.30 en 17.30 uur.

Contact

 info@slaapstudiostijn.nl
 040 284 00 13
 06 128 45 210 (Alléén WhatsApp)

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Wij kunnen op zondag en maandag ook tijd voor je maken. Neem even contact op om een afspraak te plannen. We zien je bij voorkeur overdag; 's avonds ligt bijna elk bed lekker!