Skip to main content
 

Alles uit je dag halen?

 

Energiek opstaan?

 

Uitgerust op pad gaan?

 

Geconcentreerd aan de slag?

Onafhankelijk advies

Door het steeds groeiend aanbod van bedden is het voor consumenten nagenoeg onmogelijk om correct te beoordelen welke slaapoplossingen het best past bij zijn of haar situatie. Dankzij de persoonlijke werkwijze van onze slaapspecialisten weten wij welk type bed het beste bijdraagt aan je nachtrust. Doordat wij niet gebonden zijn aan merken of inkooporganisaties, kunnen wij met onze jarenlange ervaring goed beoordelen welke slaapoplossing het beste past bij jouw situatie.

Viking

Het gevoel van zwevend slapen

Handgemaakte Zweedse boxsprings waarbij je het gevoel hebt alsof je zweeft, zo lekker! De samenstelling is altijd met gestoffeerde matrassen met naar gelang 3, 5 of 7 zones. Met een keur aan toppers van zowel paardenhaar als natuurlatex of talalay-latex. Zoek je perfecte ondersteuning met een wat chiquere uitstraling, kies dan voor Viking.

Slaapstudio Stijn Viking

Ecolife

Slapen met een goed gevoel

Handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van de beste plantaardige materialen met een tijdloos en klassiek design. Met oog voor het Zweedse ambacht. Ecolife is ervan overtuigd dat u kunt slapen met een goed gevoel, wetende dat u kiest voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook kiest voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

Slaapstudio Stijn

Hml Bedding

Goed slapen vergt maatwerk

Eerlijke bedden, die tot in detail voldoen aan uw wensen. HML Bedding is een Nederlands familiebedrijf, dat boxsprings en matrassen produceert. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. De enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, voeren we door tot in de kleinste details. Zo kunnen we een bed leveren dat volledig op uw persoonlijke voorkeuren is afgestemd.

Slaapstudio Stijn HML Bedding

Eastborn

Bedden van Nederlands fabrikaat

Vlakke of verstelbare boxsprings meestal voorzien van gestoffeerde matrassen met een topdekmatras. Diverse soorten hoofdborden en verkrijgbaar in meerdere soorten stoffen en kleuren zoals ook leatherlook. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding en Eastborn wordt nog gewoon in Nederland gefabriceerd. Wij werken alweer 20 jaar samen met deze fabrikant.

Slaapstudio Stijn - Eastborn

Technogel

Temperatuur-regulerend en drukpunt-verlagend slapen

Technogel past zich aan als water maar biedt de steun van een stevige materie. De hoge thermische geleiding zorgt ervoor dat de warmte van je lichaam wordt afgevoerd. Daarnaast past Technogel zich volledig aan het lichaam aan, wat zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. Vanwege deze eigenschappen is Technogel DE vervanger van traagschuim!

Slaapstudio Stijn - Technogel Sleeping

Pullman

No-nonsense kwaliteitsmatrassen

Matrassen die al menigmaal als best getest door de consumentenbond. Verkrijgbaar als eenpersoons of tweepersoons maar ook gekoppeld door middel van ritsen zodat ieder zijn of haar matras kan kiezen zonder spleet in het midden. Alle matrassen zijn blind genopt waardoor ze een fraaie klassieke uitstraling hebben.

Slaapstudio Stijn Pullman

Linatura

Gecombineerd hard en zacht slapen

Zelf samengestelde handgemaakte Belgische matrassen met hoofdzakelijk natuurlijke materialen. De keuze van hoog-laag veren of soft-touch veren uit te voeren in drie hardheden. De matrassen zijn vochtregulerend en geschikt voor iedere (verstelbare) bodem. De twee uitvoeringen zijn leverbaar met een linnen tijk of een blindgenopte viscose-damast tijk.

Slaapstudio Stijn Linatura

ClimaComfort

Niet te warm of te koud slapen?

Vlak of elektrisch verstelbare boxsprings in vele stoffen en kleuren. De matrassen hoeven niet gedraaid of gekeerd te worden en zijn stralingsvrij. Ze beschikken over een open celstructuur evopore schuim, sommige voorzien van kunststof pocketveren. Door de speciale watergelschuim aan de bovenzijde en een thermotijk zijn ze perfect temperatuurregulerend.

Slaapstudio Stijn ClimaComfort

Matrair

Niet te hard of te zacht slapen?

Door middel van een pomp en draadloze afstandsbediening makkelijk in te stellen luchtgeveerde matrassen. Liggend te bedienen en daardoor ook geschikt voor mensen die langer aan bed gekluisterd zijn. Het matras kan zowel van een als twee luchtkernen voorzien worden zodat heup- en schouder afzonderlijk in te stellen zijn!

Slaapstudio Stijn Martrair

Mahoton

Van top tot teen gedragen bedden

Als je op zoek bent naar matrassen die erg gelijkmatig ondersteunen, kies dan voor de 100% natuurlatex matrassen van Mahoton. In meerdere diktes en hardheden verkrijgbaar, al dan niet met een zomer- en winterzijde. Geschikt voor elke type bodem met een lichte voorkeur voor latten. Ook de lattenbodems zijn erg bijzonder door de instelmogelijkheden.

Slaapstudio Stijn Mahoton

Steel&Stockings

Gewichtloos slapen

Vanuit de medische sector doorontwikkelde drukverlagende traagschuimmatrassen, die veel gebruikt worden in ziekenhuizen, verpleeghuizen en zorginstellingen. Je hoeft de visco-elastische matrassen niet te draaien of te keren. In meerdere hardheden te verkrijgen, geschikt voor iedere (verstelbare) bedbodem en met afritsbare en wasbare matrastijk.

Slaapstudio Stijn Steel & Stockings

Van Os Slaapkamers

Maatwerk in kleur en pasvorm

In elke kleur en verschillende maten verkrijgbare moderne ledikanten in zowel eenpersoons als tweepersoons uitvoering. De meeste modellen zijn deelbaar leverbaar. Zonder hoog voeteneind, maar eventueel wel met een hoger hoofdbord. Bijpassende nachtkastjes en commodes zijn ook leverbaar, zelfs met afwijkende maten!

Slaapstudio Stijn Van Os

Meubelfabriek van den Broek

Makkelijk in- en uitstappen?

Traditionele bedden. Veelal deelbare ledikanten van hout, leverbaar in allerlei kleuren. De tweepersoons bedden en eenpersoons ledikanten zijn vlot te leveren. Van den Broek maakt ook nachtkastjes of commodes op maat. In deze bedden kunnen ook boxsprings ingebouwd worden. De hoogte van de bedden is variabel door een instelbaar binnenwerk.

Slaapstudio Stijn Van den Broek

De Linde

Slaapkamermeubilair op maat

Veelal eiken ledikanten en nachtkastjes van uitstekende Nederlandse kwaliteit. Helemaal of grotendeels massief. In meerdere kleuren te verkrijgen met een korte levertijd. Deze ledikanten van de Linde zijn makkelijk te combineren met allerlei bodems en matrassen. Ook nachtkastjes, commodes en kledingkasten worden door de Linde gemaakt.

Slaapstudio Stijn De Linde

Comforda

Temperatuurgereguleerd slapen

Softside waterbedden voor een makkelijke in- en uitstap. Verkrijgbaar in boxspringlook, maar ook makkelijk in te bouwen in een ledikant. Voor Comforda zijn ook losse onderdelen te verkrijgen. Drukverlagend door de aansluiting op het lichaam en op elke graad nauwkeurig in te stellen. Laag energieverbruik vanwege carbon of keramische verwarming.

Slaapstudio Stijn Comforda

Comfyline

Betaalbare kwaliteitsmatrassen

Je zoekt een goed matras zonder al te veel toeters of bellen? Kies dan voor de comfortschuim of pocketmatrassen van Comfyline. Ideale matrassen voor de kinderen, caravan, jouw te verhuren appartement of gemeubileerd huis. In het algemeen een wat steviger ligcomfort waar je jaren plezier van hebt. De bedbodem speelt bij deze matrassen een minder grote rol.

Slaapstudio Stijn - Comfyline
Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.