Meer thuis dan anders!

Door de corona is de wereld erachter gekomen dat we toch wel kwetsbaar zijn maar dat er ook maatregelen getroffen worden die ervoor zorgen dat de verspreiding niet zo hard gaat. Ten slotte zal die verspreiding voortzetten zolang er nog géén vaccin is.

Gelukkig zijn de regels al wat meer versoepeld en zullen deze gedurende de tijd verder versoepelen mits men de regels in acht neemt. Ten slotte zijn we zelf het meest verantwoordelijk of het blijft afnemen, gelijk zal blijven of misschien wel weer toeneemt. Bij het laatste is het niet ondenkbaar dat we dan weer een (intelligente) lockdown krijgen. En één ding is toch wel heel zeker; daar zitten we met z’n allen niet op te wachten en moeten we zeer zeker zien te voorkomen.

De afgelopen tijd zijn we veel meer thuis geweest. Dit maakt ons ook veel bewuster wat we thuis doen, wat we hebben, wat eventueel nog gewenst is maar ook hoe belangrijk het is om het thuis goed en fijn te hebben.

Dit betekent ook dat we veel bewuster thuis leven. De bouwmarkten en verfwinkels draaien overuren want iedereen wil zijn huis opknappen. Voor de milieustraten staan lange rijen wachtende auto’s om hun rotzooi af te voeren die men al langer beu was maar het daadwerkelijk opruimen werd al lange tijd uitgesteld.

Eén van de vertrekken in huis is de slaapkamer en die komt meestal dus ook aan de beurt. Een nieuwe vloer, de wanden stuken, verven of behangen en wellicht ook een nieuw bed.

Deze laatste investering is ook vaak de laatste investering die men doet in huis. Ongeveer 1/3 deel van je leven breng je in bed door. Dan blijft het toch een raar fenomeen dat mensen vaak meer en makkelijker hun geld investeren in een keuken, badkamer, nieuwe auto, vakanties etcera.

Omgerekend kun je voor minder dan 1 euro per dag heerlijk slapen. Natuurlijk moet je de investering in één keer betalen als je een nieuw bed koopt maar het gaat erover dat je meer bewust wordt van het belang van goed slapen.

Slapen is géén luxe maar een must. Een mens kan niet zonder slaap. Om te leven hebben we water, voedsel, zuurstof en slaap nodig. Als we één van deze zaken niet meer gebruiken dan hebben we niet lang meer te leven. Dit klinkt natuurlijk vrij drastisch maar het gaat erom dat je je bewust bent hoe belangrijk slapen is. Daarnaast is het ook belangrijk hoe je hiermee omgaat om uiteindelijk ook uit je slaap het hoogste rendement te halen. Bezoek de slaapspecialist van Nuenen voor het juiste advies!

Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur open. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bij voorkeur op afspraak.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken