Waarom naar de vakman?

Wanneer neemt u de beslissing om een nieuw matras en/of bed aan te schaffen? Is het bij klachten zoals rug-, heup- of nekpijn? Is het bij “opstart”-problemen in de ochtend? Of wanneer u bent uitgekeken op het huidige bed en/of verhuist? Of gewoon omdat u niet meer lekker slaapt en ervan overtuigd bent dat het veel beter kan! Of is het na die 10 jaar omdat u weet dat dan het bed zijn beste tijd gehad heeft?

Hoe gaat u vervolgens de informatie verschaffen voor dat nieuwe bed? Zoeken op internet, bekende vragen waar zij naar toe gaan, lokaal bedrijf bezoeken? Rondbellen? Welke keuzes neemt u dan in overweging om het nieuw bed daadwerkelijk te gaan aanschaffen?

Vindt u de prijs doorslaggevend of  vindt u het comfort het belangrijkst? Misschien géén van beide omdat u het bed mooi moet vinden en/of bij de rest van het interieur moet passen!

Waar gaat u dan uiteindelijk het bed kopen?

Via internet vanwege het gemak en/of prijs. Bij een (bekend) groot bedrijf zoals bijvoorbeeld Beter Bed, Ikea, Swiss-sense, Goossens of wellicht gericht naar een merk zoals Auping, Mline of Tempur? Of bij een (lokale) beddenspecialist omdat zij gespecialiseerd zijn in goed slapen en dat is wat u wilt!

Waarom naar een beddenspecialist oftewel waarom naar de vakman?

Zodat u door de bomen het bos weer ziet en het helemaal duidelijk is welk bed of matras het beste bij u past. Een vakbekwaam bedrijf die alleen maar met slapen bezig is en niet ook nog eens alles weet over meubelen en/of andere woninginrichtingen.

Meestal merk-onafhankelijk met een persoonlijk- en deskundig advies afgestemd op de behoefte die u  heeft. Het is namelijk bijna onmogelijk om via internet een keuze te maken.

Natuurlijk kunt u aangeven hoe groot en zwaar u bent en wat de ligwensen en/of eisen zijn maar precies het postuur weergeven in combinatie met de juiste lighouding, dat is pas te zien als u op een bed ligt. Ook bij de specialisten zijn altijd meerdere prijsklassen leverbaar. U hoeft dus niet perse duur uit te zijn. Als u namelijk iets koopt van € 100,- en het is voor u nog géén € 50,- waard, is het te duur. Schaft u iets aan van € 1.000,- en u heeft er voor € 2.000,- plezier/profijt van, is het niet te duur. Het is vaak wel zo dat de vakman kwalitatief goede spullen verkoopt en daardoor in de wat hogere prijsklasse zit. Dit komt vervolgens wel weer terug in optimaal ligcomfort en duurzaamheid. Daarnaast heeft u dan een betrouwbaar bedrijf dicht in de buurt waar u ten alle tijden op terug kunt vallen en waar u “face-to-face”  mogelijke klachten of problemen kunt oplossen.

Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Vanaf 3 maart ben je weer van harte welkom nadat je een afspraak gemaakt hebt. Deze kunnen wij elke dag inplannen tussen 9 en 17 uur mits de afspraak ruim van tevoren gemaakt wordt.

Afspraak maken
Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? We kunnen je ophalen voor een bezoek of we komen langs voor een advies aan huis. Geen probleem, we doen dat graag voor je.

Op afspraak

Voor een afspraak thuis kun je altijd bellen, appen of mailen.

Afspraak maken