Skip to main content

Wat als slapen een hobby is...

Je kent de uitdrukking wel; hobby mag geld kosten. Iedereen heeft zo wel zijn hobby. Of het nu een sport is zoals voetbal, hockey, tennissen, golfen of muziek maken, oude auto’s opknappen, voetbalplaatjes verzamelen of nog iets anders. We zijn er vaak graag mee bezig en het werkt meestal ook erg ontspannen. Tevens ben je je er dan ook vaak van bewust wat die hobby kost en/of wat je eraan uit wilt geven. Juist dat woordje bewust bepaald mede hoeveel je aan die hobby besteed. Maar dat je dat graag doet, is een feit want anders was het ook niet jouw hobby.

Wat als slapen hobby is?

Dan zul je hoogstwaarschijnlijk ook hier graag geld aan uitgeven… Ik bedoel daar eigenlijk mee te zeggen dat we slapen niet alleen als een normaal en noodzakelijk iets moeten zien maar meer als een soort hobby. Iets wat je graag doet en als je ermee klaar bent, je dit een erg goed gevoel geeft. Sterker nog; je kijkt er alweer naar uit wanneer je weer naar bed kan.

Dit lijkt misschien erg overdreven maar denk er eens goed over na. Als je in een bed ligt waar je zeer comfortabel in ligt en je ’s morgens uitgerust uitkomt, dan is dat een perfecte start van de dag. Je moet er toch niet aan denken om met tegenzin naar bed te gaan omdat je al weet dat je niet lekker ligt of nog erger; pijn ervaart. Dan ga je er toch voor zorgen dat dat zo snel mogelijk opgelost wordt, toch? Kijk door de “hobby-bril” en ga op zoek naar een gepaste oplossing.

Slaapspecialist

Bij de meeste hobby’s moeten er vaak spullen aangeschaft worden. Meestal wil je hier niet op bezuinigen omdat kwalitatief goede spullen er de meeste tijd voor zorgen dat je je hobby nog beter of toch op z’n minst met nog meer plezier, kunt uitoefenen. Zo ook met slapen. Je kunt uiteraard een bed via een webshop kopen of snel even bij de Ikea halen maar ja, heeft die gezien hoe groot je bent, hoeveel je weegt, wat jouw postuur is, wat jou meest  voorkomende lighouding is en uiteraard wat jouw persoonlijke voorkeur heeft? Je wilt toch graag de zekerheid hebben dat jouw centen goed besteed worden zodat je een perfecte nachtrust hebt en je daardoor nog fijner en bewuster van je hobby kunt genieten! Bezoek daarom altijd een beddenspecialist of een slaapspecialist. Zij zijn in staat om samen met jou een goede keuze te maken zodat je en een goede nachtrust hebt en je maximaal van je hobby kunt genieten; slaap lekker.

Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken geniet de voorkeur.

Om ervoor te zorgen dat we scherp blijven, pakken we onze rust van 1 t/m 15 augustus.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken
Contact

Voor vragen over advies aan huis of het maken van een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden kun je ons altijd bellen of mailen.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.