De vraag is alleen; wat doen we ermee?

Genoeg water drinken.
Gemiddeld anderhalf à twee liter water drinken per dag is erg goed om het lichaam te zuiveren. Ook zorgt het water ervoor dat er een iets voller gevoel ontstaat waardoor de behoefte om tussendoor te eten of te snacken afneemt. Dit heeft weer een positief effect op het gewicht.

Gezond eten.
Twee ons groente en twee stuks fruit! Een eeuwenoude uitspraak die op de dag van vandaag nog steeds van toepassing is. Probeer bij hongergevoel fruit- of caloriearme produkten te eten. Eet gevarieerd en met mate zodat alle vitamines binnekomen en u niet met een overvol gevoel zit.

Voldoende bewegen.
Buiten de normale beweging die vele dagelijks hebben, is een half tot een héél uur per dag extra bewegen door bijvoorbeeld te wandelen, rennen of te fietsen helemaal super! Maar ook andere vormen van bewegen zoals diverse balsporten, fitnessen, bootcampen etc. geeft u extra energie en verruimt de geest. Advies; ga iets extra’s doen buiten de dagelijkse bewegingen en stel het niet uit!! Wellicht samen met een vriend, collega, buur etc. U zult versteld staan van de positieve uitwerkingen

In balans zijn.
We hebben het vandaag de dag zo druk dat allerlei zaken er vaak bij inschieten! Probeer juist daarom een goede balans te vinden tussen werk en privé. Maak af en toe tijd voor jezelf maar zeker ook voor familie en vrienden. Hard werken is helemaal niet verkeerd maar genieten hoort er natuurlijk ook bij.

Goed slapen.
Slaap is minstens zo belangrijk als alle voorgaande onderwerpen. Het grootste verschil; slapen gebeurt de meeste tijd onbewust! Slapen zorgt voor een lichamelijk maar zeker ook voor een geestelijk herstel. Slapen is dus DE voorbereiding om “het motortje” overdag goed te laten functioneren. Hoe zorgt u ervoor dat het onbewuste deel omgezet wordt naar het bewuste? Met andere woorden; wat kunt u ’s nachts (extra) doen om er overdag (extra) van te profiteren?

Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur open. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bij voorkeur op afspraak.

N.B. Showroom wordt verbouwd van 23 t/m 27 november. We adviseren een afspraak te maken.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken