Fijn passende hoeslakens!

Niks is zo vervelend wanneer het hoeslaken niet mooi om het matras zit.

Te klein, dan schiet het los. Te groot, dan lubbert het. Te hard, dan ligt het niet fijn en is het een mix van dit alles dan weet je zeker dat het een ramp is!

Goed en fijn passende hoeslakens klinkt heel logisch maar is voor menigeen nog steeds een behoorlijke uitdaging. De een zweert bij glad en koel beddengoed terwijl de andere niet zonder zijn dikke warme flanellen onderlaken kan. Het geeft in ieder geval aan hoe persoonlijk het is en dat er grote verschillen zijn tussen de diverse soorten hoeslakens.

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten slaapsystemen dat ook de hoeslakens hier goed op afgestemd dienen te worden. Het begint uiteraard met de lengte en de breedte maar zeker net zo belangrijk is de hoogte van het matras. Daarnaast ook nog de soort zoals een topdekmatras of de gewone uitvoering, wel of geen split en zo ja, hoe groot is de split dan?

Voor al deze uitvoeringen bestaat de juiste maat hoeslakens zodat jouw matras altijd voorzien kan worden van de meest perfect passende onderlaken.

Bij de jersey hoeslakens (met rek) kun je kiezen uit de basisuitvoering die naar één zijde rekt en niet al te dik is. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de luxere dikkere uitvoering, de tweedraads getwijnde jersey hoeslaken, die naar alle zijden rekt en die als een biljartlaken zo strak om het matras past. Deze laatste bestaat uit 97% katoen en 3% elastan en kun je na het wassen en drogen direct over het matras doen zonder die eerst te moeten strijken.

Dit type hoeslaken staat bekend onder naar de naam Bella Donna en is van ongeëvenaarde kwaliteit. Er zijn goedkopere maar zeker geen betere jersey hoeslakens van dit merk!

Ook normale hoeslakens zijn er te pas en te keur. Van de gewone (iets stuggere) katoenen hoeslakens naar de wat soepelere percal of nog soepelere satijnen hoeslakens. Ook al deze hoeslakens zijn in de diverse uitvoeringen verkrijgbaar en leverbaar in vele kleuren.

Heb je eventueel maatwerk nodig omdat het matras extra lang, breed of dik is? Géén enkel probleem want wij kunnen ook maatwerk leveren in alle kwaliteiten en kleuren.

Schroom niet om naar de mogelijkheden te vragen want de kans dat wij het kunnen laten maken en leveren is enorm groot.

Daarnaast beschikken wij ook over 100% zijden kussenslopen van de moerbeiboom die ervoor zorgt dat de haren gedurende de nacht beter blijven zitten. Heb je veel last van klitten of haren die telkens in een buitensporig model komen te zitten, dan zijn deze kussenslopen van een ultra fijne zachte kwaliteit een echte aanrader.

Slaapstudio Stijn - Bedden
Bezoekadres

Slaapstudio Stijn
Opwettenseweg 81
5672 AG Nuenen

Openingstijden

Slaapstudio Stijn is van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur open. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bij voorkeur op afspraak.

N.B. Showroom wordt verbouwd van 23 t/m 27 november. We adviseren een afspraak te maken.

Extra service

Ben je zelf niet in staat om naar Slaapstudio Stijn te komen? Géén probleem. We kunnen je ophalen voor een bezoek in de winkel of we komen naar je toe voor een advies aan huis.

Afspraak

Wij adviseren om vroeg te komen, omdat later op de dag alles lekker ligt!

Afspraak maken